Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam tabak kırmak

Rüyada cam tabak kırmak

Rüyada cam tabak kırmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, çok rahat edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam tabak kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada cam tabak kırmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Rüyada tabak kırmak görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada beyaz tabak kırmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada sinirlenip tabak kırmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bardak tabak kırmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.

Rüyada siyah tabak kırmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada çay tabağı kırmak onların bir adım önüne geçeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yersiz yere suçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments