Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs camı silmek

Rüyada otobüs camı silmek

Rüyada otobüs camı silmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada otobüs camı silmek gördüyseniz:

  • Pozitif olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada otobüs camı silmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada pencere camını silmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde cam silmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere camı silmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada araba camı silmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada birinin cam sildiğini görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, günahların da affolacağına inanılır.

Rüyada evin camlarını silmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments