Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağarken cam silmek

Rüyada yağmur yağarken cam silmek

Rüyada yağmur yağarken cam silmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, eline büyük paralar geçeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda cam silmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, parasının ve malının artacağına yorulur.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada camları silmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada evin camlarını silmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına yorulur.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, günahlarının affedileceğine alamet eder.

Rüyada araba camı silmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments