Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin camını silmek

Rüyada evin camını silmek

Rüyada evin camını silmek böylece kendine güveneceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada evin camını silmek gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada evin camını silmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada başkasının evinde cam silmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada evin camlarını silmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının camını silmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada kirli cam silmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba camı silmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada cam silmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments