Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada naneli sakız çiğnemek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalettir.

Rüyada damla sakızı çiğnemek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sonunda mutlu olacağına delalettir.

Rüyada çam sakızı çiğnemek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments