Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, işlerinin kötüleşeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, hayatının zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kendisine uğur getireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada damla sakızı çiğnemek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada naneli sakız çiğnemek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kişinin iyi hale geleceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments