Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam parçalarını toplamak

Rüyada cam parçalarını toplamak

Rüyada cam parçalarını toplamak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, diplomalı kimse olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam parçalarını toplamak gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada cam parçaları toplamak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada cam parçalarını toplamak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada cam parçası görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kısmetli bir işe atılmaya, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek güzel bir hayat süreceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam parçaları kusmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, yanlış seçimler yapacağına delalet eder.

Rüyada ağzında cam parçası görmek onu uyaracağına, kendi patronu olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments