Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam parçaları kusmak

Rüyada cam parçaları kusmak

Rüyada cam parçaları kusmak yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, tövbelerin kabul olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam parçaları kusmak gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Rüyada cam parçaları kusmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam parçası kusmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada et parçası kusmak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada cam parçalarına basmak iş hayatında saygı göreceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçası yutmak evine haciz geleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam parçası görmek düşmanların çok üzüleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçaları görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments