Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam parçası görmek

Rüyada cam parçası görmek

Rüyada cam parçası görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada cam parçası gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak mutluluk ve başarı getireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak umduklarını bulamayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada cam parçası görmek ettikleri duanın kabul olacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada cam parçalarına basmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada cam parçası yemek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunların tamamen biteceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında cam parçası görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments