Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam parçaları toplamak

Rüyada cam parçaları toplamak

Rüyada cam parçaları toplamak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada cam parçaları toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Rüyada cam parçaları toplamak her zaman çok başarılı olacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada cam parçalarını toplamak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine rivayet eder.

Rüyada cam parçalarına basmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak gönül kapılarını açacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, gönül kapılarının açılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçası görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada cam parçası yutmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments