Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam parçaları toplamak

Rüyada kırık cam parçaları toplamak

Rüyada kırık cam parçaları toplamak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kırık cam parçası görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kırık cam parçaları görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam parçalarını toplamak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, rızkından ve gelirinden olacağına tabir olunur.

Rüyada cam parçaları toplamak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kırığı toplamak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çok zor bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments