Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam parçası görmek

Rüyada kırık cam parçası görmek

Rüyada kırık cam parçası görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yeni yerler göreceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çaresiz kalacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırık cam parçası gördüyseniz:

  • Artık daha fazla bağlayıcı söz vermenizde fayda var.

Rüyada kırık cam parçası görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına alamet eder.

Rüyada kırık cam parçaları görmek olumsuz haberler alacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, umutsuzluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak kazancının günbegün artacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam parçaları toplamak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam parçaları kusmak güzel günlerin kapıda olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments