Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış cam parçaları görmek

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış cam parçaları gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam parçaları toplamak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada cam parçaları kusmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam parçası kusmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalettir.

Rüyada cam parçaları yemek geleceğinin de çok parlak olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Rüyada cam parçası yemek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cam parçalarına basmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments