Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıkları batması görmek

Rüyada cam kırıkları batması görmek

Rüyada cam kırıkları batması görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları batması gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada cam kırıkları batması görmek bol kazançlı günler geçireceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına cam batması görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, geri planda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa cam batması görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ayağa cam battığını görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere camını kırık görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada kırık cam bardağı görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments