Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıkları batması görmek zorluklarının kalmayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, karın artacağına rivayet eder.

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Rüyada ayağına cam batması görmek kalkınacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa cam batması görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa cam battığını görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının çamura battığını görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işaret eder.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments