Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa cam batması görmek

Rüyada ayağa cam batması görmek

Rüyada ayağa cam batması görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayağa cam batması gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa cam batması görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ayağına cam batması görmek bazı engellerle karşılaşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa cam battığını görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıkları batması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, ticaretin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ayağına diken battığını görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, azap çektiğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa diken battığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments