Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına cam batması görmek

Rüyada ayağına cam batması görmek

Rüyada ayağına cam batması görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, elinin de bollaşacağına, sevdiklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayağına cam batması gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ayağa cam batması görmek hayırlı bir hayat süreceğine, hayırlı bir eşe, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ayağına cam batması görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağa cam battığını görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek aldığı borçların katbekat artacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, zor zamanların sona ereceğine inanılır.

Rüyada cam kırıkları batması görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarının çamura battığını görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments