Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklarının battığını görmek

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, hayırlı günlerin geleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarının battığını gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları batması görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ayağa cam batması görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada ayağına cam batması görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına inanılır.

Rüyada ayağa cam battığını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarını süpürmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mutlu olunacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam temizlemek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments