Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek çiğnemek

Rüyada böcek çiğnemek

Rüyada böcek çiğnemek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böcek çiğnemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular ön plana çıkabilir.

Rüyada böcek çiğnemek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş çiğnemek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet eder.

Rüyada diş çiğnemek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiklet çiğnemek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt çiğnemek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kararlarına saygı duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, güzel bir iş fırsatına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet eder.

Rüyada kum çiğnemek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments