Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç çiğnemek

Rüyada saç çiğnemek

Rüyada saç çiğnemek düşmanına galip geleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, ihanete uğrayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç çiğnemek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada saç çiğnemek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yaşananları unutturacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek yeni bir haneye sahip olunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam bardak çiğnemek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırt çiğnemek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar çiğnemek onunla yeniden kavuşacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulur.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hasretin biteceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments