Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye takmak

Rüyada altın kolye takmak

Rüyada altın kolye takmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, tamamen içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Rüyada başkasına altın kolye takmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada geline altın kolye takmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezik kolye takmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine altın kolye takmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşama isteğinin artacağına, bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada altın kolyeler takmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın kolye takmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments