Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolyeler takmak

Rüyada altın kolyeler takmak

Rüyada altın kolyeler takmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada altın kolyeler takmak gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada geline altın kolye takmak ömrünün uzun olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, işlerinin duracağına, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada başkasına altın kolye takmak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna altın kolye takmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Rüyada birine altın kolye takmak rakiplerine büyük fark atacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işlerinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, daha pozitif biri olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments