Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına altın kolye takmak

Rüyada başkasına altın kolye takmak

Rüyada başkasına altın kolye takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok daha fazla adım atacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, doğru işler yapacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada beyaz altın kolye takmak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada birine altın kolye takmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada altın kolye takmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın kolyeler takmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik kolye takmak kötü halin son bulacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada büyük altın kolye takmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, rızkının çoğalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments