Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik kolye takmak

Rüyada altın bilezik kolye takmak

Rüyada altın bilezik kolye takmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik kolye takmak gördüyseniz:

  • Yaşam sevincinizi paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz hayata nasıl daha da fazla anlam katabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kolye ve bilezik takmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik kolye görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye bilezik görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada altın kolye ve bilezik görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük altın kolye takmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments