Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altın kolyesini takmak

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolyeler takmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak istediği gibi hareket edeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada altın kolye takmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz altın kolye takmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada birine altın kolye takmak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments