Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıdan geçmek

Rüyada kapıdan geçmek

Rüyada kapıdan geçmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, refahının ve varlığının artacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bol bol moral depolanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Rüyada kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada yeşil kapıdan geçmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret eder.

Rüyada küçük kapıdan geçmek sermayesinin boşa gideceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Rüyada gümrük kapısından geçmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kapılardan geçmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada bir kapıdan geçmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kapıdan geçmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada sınır kapısından geçmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments