Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kapıdan geçmek

Rüyada demir kapıdan geçmek

Rüyada demir kapıdan geçmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kişinin güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada demir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada demir kapıdan geçmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, işe başlanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada demir köprüden geçmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, içinin huzurla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski demir kapı görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi demir kapı görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapı kapatmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada demir kapı kırmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada açık demir kapı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments