Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çam fidesi görmek

Rüyada çam fidesi görmek

Rüyada çam fidesi görmek eşit davranılacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işarettir.

Rüyada çam fidesi gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Rüyada çam fidesi görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kiraz fidesi dikmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz fidesi dikmek lüks şekilde yaşayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil fide görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada fasulye fidesi dikmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, huzur ve şifa bulacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada fasulye fidesi görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada elma fidesi görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak fidesi görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments