Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz fidesi dikmek

Rüyada kiraz fidesi dikmek

Rüyada kiraz fidesi dikmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulur.

Rüyada kiraz fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Alakasız kaynaklar sayesinde bir süredir görmeye çalıştığınız manzarayı görmenizi sağlayacak olaylar gelişebilir.

Rüyada kiraz fidesi dikmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada kiraz fidesi görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeye fide dikmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm fidesi dikmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalettir.

Rüyada domates fidesi dikmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, insanlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada marul fidesi dikmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine tabir olunur.

Rüyada çilek fidesi dikmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments