Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak fidesi görmek

Rüyada kabak fidesi görmek

Rüyada kabak fidesi görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kazancın devamlı olacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bir daha kopmayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kabak fidesi gördüyseniz:

  • Duygusal diyaloglar içerisine girmeniz durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada kabak fidesi görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak fidesi dikmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin fidesi dikmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm fidesi görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ceviz fidesi dikmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hurma fidesi görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada meşe fidesi görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, çok günah işleyeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada gül fidesi almak kararlar alacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments