Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fide görmek

Rüyada yeşil fide görmek

Rüyada yeşil fide görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fide gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil fide görmek hayırlı bir sürece girileceğine, iftiraya uğrayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber fidesi görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, kucaklaşacağına delalet eder.

Rüyada sebze fideleri görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, önemli kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kiraz fidesi görmek dertlerin bölüşüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet eder.

Rüyada gül fidesi dikmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments