Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma fidesi görmek

Rüyada elma fidesi görmek

Rüyada elma fidesi görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalettir.

Rüyada elma fidesi gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada elma fidesi dikmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada elma fidesi görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz fidesi görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, gözyaşına boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar fidesi görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz fidesi görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates fidesi görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Rüyada toprağa fide dikmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments