Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardakların kırıldığını gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Rüyada kırılmayan bardak görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek hayırlı haberler duyacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak kırılmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments