Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak kırılmak

Rüyada bardak kırılmak

Rüyada bardak kırılmak refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, bahtının açık olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işarettir.

Rüyada bardak kırılmak gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış bardaklar görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Rüyada kırılan bardak görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bardak kırıldığını görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments