Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, hızlanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bardak kırıldığını görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılan bardak görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments