Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağın kırıldığını görmek

Rüyada bardağın kırıldığını görmek

Rüyada bardağın kırıldığını görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, büyüleyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz.

Rüyada birinin bardak kırıldığını görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada bardak kırıldığını duymak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, içinin hafifleyeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çocuk sahibi olunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments