Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bardağının kırıldığını görmek

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, düşmanından uzak olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada su bardağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kırılan bardak görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret eder.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kara kara düşüneceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kırılacağına, elinin dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kulluk derecesinin artmasına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalettir.

Rüyada kırılmayan bardak görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments