Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmayan bardak görmek

Rüyada kırılmayan bardak görmek

Rüyada kırılmayan bardak görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada kırılmayan bardak gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Rüyada bardak kırıldığını duymak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kurtuluşu yakalayacağına yorulur.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek dişe diş savaşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalettir.

Rüyada kırılmayan bardak görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılır.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çay bardağının kırıldığını görmek ortak işlere gireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, eşyaların yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments