Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak kırıldığını görmek

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sorunlarının artacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, tecrübe sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, onların başarıları ile övüneceğine alamet eder.

Rüyada cam bardak kırıldığını gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, gelirinin de artmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek sıkıntının günden güne artacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak kırılmak eline geçen malları tutamayacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada bardak kırıldığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek söz sahibi olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments