Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan bardak görmek

Rüyada kırılan bardak görmek

Rüyada kırılan bardak görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılan bardak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kazancın artmasına rivayet eder.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine delalettir.

Rüyada kırılmış bardaklar görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bardak kırıldığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kırılmayan bardak görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments