Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bardak kırıldığını görmek

Rüyada başkasının bardak kırıldığını görmek

Rüyada başkasının bardak kırıldığını görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sevinileceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bardak kırıldığını gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kırılmayan bardak görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak kırılmak onu darda bırakmayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kırılmış bardak görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, yeni ev eşyaları alınacağına delalettir.

Rüyada birinin bardak kırıldığını görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada çay bardağının kırıldığını görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments