Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, gelirinin artacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalettir.

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörden çıkmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle bir yere çıkmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle çıkmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments