Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalıştığı patronunu görmek

Rüyada çalıştığı patronunu görmek

Rüyada çalıştığı patronunu görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kızgınlıkların geçeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada çalıştığı patronunu gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada patronu çalışırken görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada çalıştığı patronunu görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada patronunu dövmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret eder.

Rüyada eski patronun elini öpmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronunu hamile görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Rüyada patronun elinden tutmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronuyla evlenmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments