Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronu çalışırken görmek

Rüyada patronu çalışırken görmek

Rüyada patronu çalışırken görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, onların kıymetini bileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronu çalışırken gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına rivayet eder.

Rüyada patronu çalışırken görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalıştığı patronunu görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Rüyada patronuyla tartışmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada patronunu dövmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada patronuyla konuşmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet eder.

Rüyada patronla konuştuğunu görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronun hanımını görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments