Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalgı aleti görmek

Rüyada çalgı aleti görmek

Rüyada çalgı aleti görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çalgı aleti gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Rüyada çalgı aleti görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Rüyada vurmalı çalgı görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işaret eder.

Rüyada üflemeli çalgı görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalgıyla oynamak onları koruyup kollayacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalettir.

Rüyada telli çalgı görmek zor günler geçirileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada çalgı görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, güzel işlere imza atacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments