Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üflemeli çalgı görmek

Rüyada üflemeli çalgı görmek

Rüyada üflemeli çalgı görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, hasta ve zor geçireceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, refah içinde olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üflemeli çalgı gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada çalgıyla oynamak rahat ettiği bir döneme gireceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çocuklar gibi şen olacağına alamet eder.

Rüyada çalgıda oynamak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalettir.

Rüyada vurmalı çalgı görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalgılı oyun oynamak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hane içine ay doğacağına rivayet eder.

Rüyada çalgısız düğün görmek aile içinde de bereketin artacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Rüyada çalgılı halay çekmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret etmektedir.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments