Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurmalı çalgı görmek

Rüyada vurmalı çalgı görmek

Rüyada vurmalı çalgı görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada vurmalı çalgı gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Rüyada çalgı aleti görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalgılı halay çekmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üflemeli çalgı görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada telli çalgı çalmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalgı sesi duymak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada telli çalgı görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çalgı çalındığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalgısız düğün görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments