Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalgılı düğünde oynamak

Rüyada çalgılı düğünde oynamak

Rüyada çalgılı düğünde oynamak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız durumunda, diğerlerini ikna etmenizi ya da bazı konulara katılım göstermelerini sağlayabilecek harika fikirleriniz olabilir.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çalgıyla oynamak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına işarettir.

Rüyada çalgıda oynamak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Rüyada çalgısız oynamak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çalgılı oyun oynamak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye rivayet etmektedir.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, tebrik edileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalgısız düğün görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine inanılır.

Rüyada çalgılı düğün görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments