Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalgı görmek

Rüyada çalgı görmek

Rüyada çalgı görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, güç alacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Rüyada çalgı gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalgıda oynamak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalgılı düğün görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada çalgı aleti görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalgı görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada üflemeli çalgı görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada telli çalgı çalmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, daha bir sevileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada çalgısız halay çekmek her zaman evlatlarına destek olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments