Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalgısız düğüne gitmek

Rüyada çalgısız düğüne gitmek

Rüyada çalgısız düğüne gitmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yeni bir ortama gireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalettir.

Rüyada çalgılı düğün görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, borçların ödeneceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sözünde duracağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada çalgısız düğün görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telli çalgı görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çalgıda oynamak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada çalgılı oyun oynamak borçların kısa sürede kapanacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada telli çalgı çalmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments